Vi leverer flot og veludført tømrerarbejde til Fynske familier

Broby Byg og Bo har over 40 års erfaring med godt tømrerarbejde. Brug os når du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og gode værdier.  Vi har hver uge glade kunder i bl.a. Broby, Faaborg, Ringe, Haarby og Assens.

Fokus på det gode tømrerarbejde

Om det er en større ombygning, en renovering, en tilbygning eller bare en termorude, der skal udskiftes, så er vi altid klar til at hjælpe dig med godt tømrerarbejde. Når du vælger en tømrer fra Broby Byg og Bo, er det fordi, du ikke vil gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet og samtidigt ønsker fornuftige priser.

Med base i Brobyværk tager vores tømrer hver dag ud på byggeopgaver i hele Faaborg-Midtfyn og Assens kommune. Vi har hver gang for øje, at resultatet skal blive lige præcis, som du gerne vil have det, og at du som kunde er 100% tilfreds med det udførte tømrerarbejde.

Hilsen 

Michael – Indehaver

Tømrer Broby

Fra din ide til godt tømrerhåndværk

Er det en mindre opgave, du har, kan vi klare detaljerne over telefonen, så du hurtigt kan få en tømrer ud. Ved større projekter som en f.eks. en ombygning eller måske en tilbygning, kan vi tilbyde dig at være med under hele byggeprocessen. Lige fra ideudvikling, til tegninger, byggetilladelser og udførelse. Det er klart at foretrække, og noget vores kunder er rigtig glade for. Du kan altid starte med at give mig et kald eller sende en mail. Så får vi en uforpligtende snak om mulige gode løsninger, og jeg kan fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde. Er du stadig interesseret, laver jeg gerne et tilbud på din opgave.

Vi udfører alle former for tømrerarbejde

Udskiftning af vinduer og døre

Der findes i dag et meget stort udvalg i døre og vinduer og i mange forskellige kvaliteter. Nye vinduer og døre er oftest en stor udskrivning, og derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt og investerer i en kvalitet, hvor du får mest værdi for dine penge. Lad os rådgive dig, så du vælger rigtigt og får vinduer og døre, der holder i mange år.

Nyt køkken eller renovering af køkken

Dit køkken er måske det rum i huset, hvor du bruger mest tid. I laver mad, i samles, spiser og snakker sammen. Køkkenet er i dag mere end bare et sted, man laver mad, og det ved vi. Vi har efterhånden hjulpet mange familier med at udleve deres drømme om det perfekte køkken, og vi har dygtige tømrere, murere og malere, der står klar til at hjælpe dig.

Nyt tag

Hvilken tagtype er det helt rigtige til dit hus? Er det et tegltag, et tag med betontagsten, eternit eller måske et ståltag? Og husk også at efterisolere nu, når du alligevel er i gang. Mulighederne er mange, og det endelige resultat bliver meget påvirket af dit valg af tagmateriale. Både hvad angår økonomi, holdbarhed og det æstetiske udtryk.

Udskiftning af termoruder

I stedet for at udskifte hele vinduet eller døre, kan det mange gange betale sig at nøjes med at udskifte termoruden. Det er hurtigt, og fejler vinduet eller døren ikke noget, får du isat nye energirigtige termoruder.

Nye gavle og Stern/vindskeder

Det er vigtigt, at du vedligeholder den udvendige beklædning på dit hus, og er den nedslidt, skal du sørge for at få den udskiftet. Både fordi det er pænt at se på, men vigtigst fordi husets klimaskærm er med til at beskytte mod fugt og vand. Er din klimaskærm ikke tæt, kan det få store konsekvenser og bevirke i dyre skader.

Udskiftning af tagrender

Udover at det klær dit hus med nye flotte tagrender, har de også en anden vigtig funktion. De skal kunne lede nedbør væk fra dit hus, så du ikke får skader på vinduer, døre, sokkel og husets facade. Vi opsætter typisk tagrender i stål, zink og plast

Plus andre relaterede opgaver efter dit ønske

Opsætning af nye lofter i gips eller træ. Nye gulve. Nye vægge. Ny carport eller garage. Udestue. Indbrudsskader. Forsikringsskader

Godt håndværk i Broby

Bravo!!

I øvrigt er jeg imponeret over din planlægning og ‘drengenes’ dygtige udførelse af jobbet. Det er sjældent, at opleve en så præcis og veludført opgave fra en entreprenør – bravo!!

Erik Carsten Pedersen

Odense

Få et godt tilbud på din byggeopgave

Udfyld formularen herunder og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt