Murerarbejde med over 40 års erfaring

Husk, om du har en lille eller en stor mureropgave, er du altid velkommen til at ringe til os. Få en god snak med din lokale murer fra Broby Byg og Bo, og er du interesseret, laver jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Brug for en dygtig murer?

Med over 40 års erfaring inden for murerfaget kan jeg altid tilbyde dig den bedste løsning, når du går med tanker om en større eller mindre renovering af din bolig eller måske en helt ny tilbygning. Ingen opgave er for lille eller for den sags skyld for stor.

Vi udfører hver uge murerarbejde i bl.a. Broby, Faaborg, Ringe, Haarby og Assens og kan altid løse en mureropgave for dig. Jeg stiller gerne min erfaring og ekspertise til din rådighed, også når der skal vælges materialer, tegnes et nyt badeværelse eller sættes en realistisk tidshorisont for dit byggeri.

Hilsen 

Michael – Indehaver

Murer Broby

Bedste løsning på din mureropgave

Sammen finder vi den løsning på din mureropgave, der er tilpasset dine ønsker og behov, og krydret med min viden kommer vi oftest i mål med supergode løsninger, som du og din familie kan få rigtig meget glæde af. Det betyder rigtigt meget, at vi hver gang leverer godt murerhåndværk, som giver dig som kunde mest mulig værdi, og det sætter vores kunder også meget stor pris på.

Murerarbejde der giver dig størst tryghed

Så inden du går i gang med f.eks. et nyt badeværelse, vil det være en rigtig god ide at tage en snak med mig først. Så får du de gode råd allerede fra starten af byggeprocessen, og det vil spare dig for meget tid og unødigt besvær. Tit bliver det også den billigste løsning og helt sikker den løsning, der giver dig størst tryghed igennem hele byggeprocessen.

Og husk, om du har en lille eller en stor mureropgave, er du altid velkommen til at ringe til Broby Byg og Bo. Så får vi en god snak, og er du interesseret, laver jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi udfører alle former for murerarbejde

Nyt badeværelse

Få et nyt badeværelse eller en renovering af dit gamle badeværelse. Lad os hjælpe dig med indretning, materialevalg og den rigtige håndværksmæssige udførelse. Det er billigst på den lange bane og den løsning, der giver dig mest værdi.

Nyt køkken

Skal du have et nyt køkken? Eller bare have renoveret det køkken, du har i dag? Hos Broby Byg og Bo sætter vi en ære i, at du får lige præcis det køkken, du drømmer om. Du har ideerne og drømmene, og vi har ekspertisen til at føre dem ud i livet.

Flise- og klinkearbejde

Lægning af fliser og klinker er ikke så nemt, som det ser ud, og kræver en dygtig murer for at få det bedste resultat. Skal du have lagt nye fliser i dit badeværelse, køkken eller bryggers, så kontakt os. Vi hjælper også gerne med valg af materialer.

Facaderenovering

Det danske vejr kan være hård ved de fleste bygningsfacader. Har din ejendom fået revner og skader, kan vi hjælpe dig med professionel hjælp, så skaderne bliver udbedret med det samme og ikke udvikler sig yderligere. Med en korrekt udført facaderenovering opnår du en sund og flot udseende bolig, der holder sin værdi i mange år frem.

Støbning af gulve

Står du for at skulle have støbt nye gulve i din bolig? Tag os med på råd, inden du selv går i gang. Vi hjælper dig med korrekt isolering og håndværksmæssigt korrekt udført støbearbejde. Skal du have varmeslanger i dit nye gulv, har vi et godt samarbejde med en lokal vvs ‘er.

Vandskuring af huse

Med en vandskuring får din bolig et smukt og stilfuldt udtryk, som vil holde i mange år. En vandskuring er en forholdsvis lille investering og sammen med et godt udført malerarbejde, vil det give dig en ny flot og modstandsdygtig facade.

Kunde fra Haarby

Kan helt sikkert anbefale Broby Byg og Bo til andre.

Da vi skulle i gang med en større ombygning/tilbygning, valgte vi at arbejde sammen med Michael fra Broby Byg og Bo. Det var vigtigt for os, at vores valg faldt på en vi havde 100% tillid til, og som vi vidste kunne håndtere opgaven på den rigtige måde. Vi har følt os helt trykke gennem hele byggeprocessen, alle aftaler er holdt og byggeriet stod klart til aftalt tid.

Marc Østergaard Larsen

Haarby

Få et tilbud på din næste byggeopgave

Udfyld formularen herunder. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt