Få et flot nyt tag eller en tagrenovering

Få nyt tag i bl.a. Assens, Ringe, Faaborg, Haarby og Broby. Trænger dit tag til en kærlig hånd eller går du med planer om et nyt tag? Broby Byg og Bo er med fra start til færdigt tag

Et nyt tag er en stor beslutning?

Et nyt tag er en stor investering og noget I skal have glæde af, og se på, de næste 30-50 år, alt efter hvilket tag I bestemmer jer for. Det kan godt virke uoverskueligt og der er mange spørgsmål der presser sig på. Hvilke tag skal jeg vælge? Hvad koster et nyt tag? Hvilke tag passer bedst til vores hus?

Ud over det rent æstetiske har dit nye tag også en anden vigtig funktion, nemlig at holde jeres hus sundt. Et flot nyt tag er også mange gange med til at værdien på dit hus forøges. Derfor er må du ikke gå på kompromis når du skal vælge din håndværker. Broby Byg og Bo sætter en ære i at udføre godt håndværk for dig og ligger hvert år nyt tag i Assens, Faaborg, Ringe, Haarby og Broby.

Broby Byg og Bo er din lokale tømrer, og vi hjælper dig trygt igennem hele processen fra første indledende møde, til der ligger et flot færdigt tag på dit hus. Er du i tvivl om dit hus er klar til udskiftning er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hilsen 

Michael – Indehaver

Nyt tag Broby

Tegltag, ståltag, eternittag eller betontag?

Når I er kommet så langt og I har besluttet jer for et nyt tag, så kommer de næste overvejelser. Hvilken tagtype skal I vælge? Skal det være samme tagtype som den eksisterende eller vil i prøve noget nyt. Hvis I vælger det sidste, er der nogle overvejelser i skal tage stilling til. En ny tagtype vil ændre udseende på jeres hus, og ikke alle tagtyper passer lige godt til alle huse. Du har måske set det før, at du køre forbi et hus, og tænker at det vist ikke var den helt rigtige tagtype der var lagt op. De forskellige tagtyper stiller også forskellige krav til selve tagkonstruktionen, og går du fra et let tag til et tungt, skal de nuværende spær ofte forstærkes.

Inden du bestemmer dig for hvad I skal have er det en god ide at tage fagmanden med på råd. Så får vi en god snak og finder frem til hvad der er bedst til jer og jeres hus, med udgangspunkt i jeres eksisterende tag, æstetik, pris, holdbarhed og evt. lovgivning.

En tagrenovering eller et nyt tag?

Inden du piller det gamle tag af og får lagt et nyt, er det en god ide først at få os til at kigge på det eksisterende tag. Ofte ser vi, at der stadig er mange gode år tilbage i det gamle tag og at en mindre tagrenovering kan gøre, at du har tag i mange år frem. Dit tag bliver udsat for mange påvirkninger og det er meget vigtigt, at en tagrenovering altid bliver udført håndværksmæssigt korrekt, da du ellers løber en stor risiko for skader i tagkonstruktionen efterfølgende. Derfor er en tagrenovering ikke altid et ”gør det selv” projekt, men nok mere noget vores dygtige håndværkere skal klare for dig. Hos Broby Byg og Bo har vi stor erfaring i renovering af tage og kan hurtigt hjælpe dig hvis uheldet er ude.

Fordelen ved at få lagt et nyt tag, på specielt ældre huse, er muligheden for at efterisolere, og dermed skabe en bedre varmeøkonomi og velvære for jer. Mange ældre huse lider af dårlig isolering og ringe energimærker, og her kan et nyt tag være med til at forbedre dette drastisk.

Hvad er det rigtige for jer? Sammen kan vi fine den helt rigtige løsning.

Hvad koster et nyt tag?

Når du vælger os, vælger du samtidigt en samarbejdspartner, der brænder for at give dig som kunde en rigtig god oplevelse og et færdigt håndværk, du kan have glæde af i mange år frem. 

Og husk, at ikke to tage er ens og rigtig mange ting er med til at bestemme prisen på et nyt tag. Valg af tagtype, tagrender, efterisolering, ovenlysvinduer og ikke mindst dit eksisterende tags beskaffenhed.

Så i stedet for at forsøge at komme med priser her, er det mere seriøst, at vi tager en snak om lige netop jeres tagprojekt.

Nyt tag Odense
Nyt tegltag Assens
Nyt tag Assens
Nyt tegltag Ringe

Vælg den rigtige tagtype til dit hus

Et tegltag er fremstillet af hårdt brændt ler, altså et 100% naturmateriale og er brugt til danske tage i flere hundrede år.  Ses på mange murmestervillaer og ældre huse i midtbyerne og har en levetid på op til 100 år. Hos Broby Byg og Bo lægger vi mange tegltage, og vi synes, at det altid giver et superflot, klassisk og tidløst tag, der falder godt ind i den bygningsmasse, vi har på Fyn. Tag et kig på f.eks. Assens eller Faaborg, hvor du ser et hav af flotte røde tegltage, som er typisk for de fynske kystbyer. Mest kendt er vingeteglen, som bortset fra stråtaget måske er det mest ”danske” tag, du ser. De glaserede teglsten i specielt sort vinder også meget frem og passer fint til patriciervilla eller større murmestervillaer.

Med et ståltag får du et tag med stor holdbarhed og en lang levetid. Ståltaget er mange gange en god løsning til renovering.  Et ståltag fås i mange typer bl.a. udformet som tegl. Så drømmer du om et tegltag, men ønsker en billigere og lettere tagløsning. kan dette være en mulighed.

Betontagstenen eller cementtagsten er en billigere løsning end teglstenen og bruges meget til nybyggeri og renovering. Et betontag er et tungt tag, som stiller nogle krav til jeres eksisterende tagkonstruktion, og har I et ældre hus, er det vigtigt at have en fagmand med ind over. Du får en stærk tagløsning, nem oplægning og et udtryk meget hen ad de klassiske teglsten. Som sagt meget brugt i nybyggede villakvarterer, og tager du en tur til Ringe, Assens eller Faaborg, vil du se rigtigt mange betontage.

Eternittag er fremstillet i fibercement og er en forholdsvis billig løsning, da det er hurtigt at lægge, og der er ingen krav til undertag. Eternittaget er en meget udbredt tagtype og ses på mange parcelhuse fra 60érne og 70érne. Du får et solidt tag, der kan modstå det danske vejr og med minimal vedligeholdelse.

Har været brugt og gennemtestet på danske tage i rigtigt mange år. Tagpap er den eneste tagløsning til fladt tag. Da tagpap er et meget smidigt materiale, kan det bruges til mange forskellige slags tage, og faktisk er det lige nu meget moderne at bruge. Med tagpap for du et tag med lang levetid

Godt håndværk i Broby

Bravo!!

Da vores 50 år gamle tegltag trængte til udskiftning indhentede jeg gode tilbud fra flere håndværkere, men jeg følte mig ikke helt tryg ved kvaliteten af det tilbudte arbejde.
 
Så fik jeg et tip om Broby Byg og Bo og indhentede tilbud der. 
 
Michael Rasmussens tilbud og ikke mindst den personlige betjening overbeviste mig om, at jeg havde fundet det rette håndværker til opgaven.
 
Jeg blev oplyst om, at opgaven ville tage 3 uger. De venlige håndværkere udførte opgaven til tiden, trods flere skybrud og uden en eneste dråbe vand slap ind i huset.
 
Jeg er imponeret over firmaets planlægning og ‘drengenes’ dygtige udførelse af jobbet. Det er sjældent, at opleve en så præcis og veludført opgave fra en entreprenør – bravo!!

Erik Carsten Pedersen

Odense

Få et tilbud på dit nye tag.

Udfyld formularen herunder – så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.