Din kvalitetsbevidste malermester med over 40 års erfaring og mange tilfredse kunder.

Brug os når du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og gode værdier.

Vi maler dit hjem ude og inde

Vi har lige siden vores opstart i 2005 udført malerarbejde for vores kunder i bl.a. Broby, Haarby, Faaborg og Assens. Til at starte med var det mester selv, der tog ud, men fra 2011 har der været ansat malersvende, så vi kunne følge med efterspørgslen, der har været støt stigende.

Vores kunder er glade for at bruge os som deres fortrukne håndværkervirksomhed, og det er en stor tilfredsstillelse også at kunne tilbyde at udføre malerarbejde.

De ved, at de altid får samme gode betjening og samme høje håndværksmæssige kvalitet hver gang, de bestiller en maler fra Broby Byg og Bo.

Hilsen 

Michael – Indehaver

Maler Broby

Det kan betale sig at hyre en dygtig maler

I dag er vores malere Per og Helle vigtige spillere på vores hold, sammen med vores dygtige murersvende  og tømrersvende. Det er mange gange dem, der gør, at finishen bliver helt i top, og det æstetiske udtryk kommer tydeligt frem. Man kan sige, at det er dem, der sætter prikken over iét og gør dit hjem til noget særligt.

Kan det betale sig at gøre malerarbejdet selv? Naturligvis er der penge at spare, men omvendt bruger du også mange timer på opgaven, som måske kunne bruges bedre på noget andet. Vi oplever tit, at når en kunde har fået et tilbud på en maleropgave, at de synes, at det ikke kan betale sig at male selv. Vores malere kan deres kram og udfører opgaverne hurtigt og professionelt, der gør, at prisen bliver meget fornuftig og meget let at spise for dig som kunde. Du slipper også af med den usikkerhed, der er, om du nu har gjort det godt nok og brugt de rigtige materialer.

Malersvende der kan sit kram

Vores dygtige malersvende er altid garanti for godt malerarbejde med stor fokus på detaljen og den sidste finish. Og for dem er der ikke en opgave, der er for lille eller ubetydelig. Har du brug for hjælp til materiale- eller farvevalg, så er vores maler naturligvis altid behjælpelig med rådgivning. Alle opgaver bliver løst, så du som kunde altid bliver tilfreds.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Spartling af gips

Gipslofter og -vægge er i dag meget brugt, og udført håndværksmæssigt korrekt får du en flot moderne stil i dit hjem. Spartling af gips kræver et godt håndværk og de rigtige materialevalg for, at resultatet skal blive i top. Derfor vil det altid være en god ide at rådføre sig hos fagmanden.

Tapetsering

Få maleren med på banen når der skal tapetseres med tapet, rutex, filt eller væv. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige materiale og design, der passer til dit hjem. Brug vores dygtige malere, når der skal tapetseres – det er din sikkerhed for rigtige materialevalg, og så er du garanteret et flot resultat.

Indvendigt malerarbejde

Skal du have malet dit køkken, stue eller? Vores maler står klar til at skabe flotte rum i din bolig, og sammen med dig finder vi de rigtige løsninger og farvevalg. Bagefter skal du blot nyde resultatet i mange år frem. Få et tilbud næste gang du skal have malet vægge, lofter, paneler, karme, døre, vinduer, lakering af gulve mv.

Udvendigt malerarbejde

Dine vinduer, døre, facade, sokkel og udvendige træværk lever et hårdt liv og påvirkes af regn, sol, vind og vejr. Derfor er der brug for løbende vedligeholdelse, så din bolig forbliver sund og med et flot udseende. Lad vores maler hjælpe dig med at holde din bolig i topform.

Få et godt tilbud på malerarbejde

Udfyld formularen herunder. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.