Her finder du din lokale håndværker

Er Du på udkig efter en dygtig håndværker, så er du kommet til det helt rigtige sted. Om det er en tømrer, murer eller en maler, så er Broby Byg og Bo stedet, hvor du altid er sikker på et godt udført arbejde. 

Vi har altid en høflig adfærd og rydder pænt op efter os

Vi vil hver gang lave godt håndværk du bliver tilfreds med.

Du kan altid stole 100% på os og have tillid til os.

Mød team Broby Byg og Bo

Michael Rasmussen

Indehaver - Mit mål er at give kunden den bedste oplevelse ved at have besøg af en håndværker.

Rasmus Thorup Winther

Tømrer og medindehaver

Stefan Sørensen

Tømrer - Mit mål er at kunne bidrage med noget hver dag jeg går på arbejde.

Per Mikkelsen

Malersvend

Per Pedersen

Tømrer - Godt håndværk er det der driver lysten.

Georg Winther

Tømrersvend

Amanual Zakarias

Murer

Kenny Jørgensen

Tømrer

Claus Hansen

Tømrer

Marc Hansen

Tømrerlærling

Mathias Lyngsø

Tømrerlærling

Daniel Samuelsen

Tømrerlærling

Colin Lee Grimshaw

Murerlærling

Godt håndværk siden 2005

Efter at have arbejdet som tømrer og murer i 20 år valgte jeg i 2005 at starte mit eget firma Broby Byg og Bo. Til at starte med var jeg kun mig selv, og jeg udførte tømreropgaver,  mureropgaver og maleropgaver mest for lokale kunder.

Men allerede efter et år fik jeg min første lærling. De fleste af de svende, jeg har ansat i dag, har jeg faktisk selv udlært, så de er vokset op med den kultur og de værdier, jeg gerne vil have i Broby Byg og Bo. Der er typisk løbende 2-3 lærlinge under uddannelse hos os. Det er en stor tilfredsstillelse at kunne give de unge mennesker en god uddannelse, men også vide, at vi bidrager med nye dygtige håndværkere, der, når de er færdige hos Broby Byg og Bo, kan gøre gavn hos andre mestre rundt i landet.

Lige fra starten i 2005 har det aldrig været mit ønske, at Broby Byg og Bo skulle blive kæmpestor. Det er mere vigtigt for mig, at kunden får en god oplevelse og kan mærke, at vi har styr på tingene, har overskud, og at vi løser opgaven på bedst mulig måde og med stor faglig stolthed. Det lokale islæt forpligter også, synes jeg, og vi forsøger hver gang at yde 110%, så kunden også ringer til os næste gang, han eller hun har brug for en håndværker.

Jeg ønsker virkeligt at dyrke nærheden og den tryghed, det giver, at det er et kendt lokalt firma, der udfører arbejdet. Det er også det, vi er bedst til, og det giver en stor tillid blandt vores kunder.