Renovering af hus til dig der ikke vil gå på kompromis

Vores speciale er alle former for renovering af private boliger bl.a. i Broby, Haarby, Assens, Faaborg og Ringe.

Fra tanke til flot renovering af jeres bolig.

Det starter måske som en snak over morgenkaffen og udvikler sig stille og roligt til at blive en drøm om en mindre eller større renovering af jeres hus. På et tidspunkt skal der mere handling til, og I skal et skridt videre i jeres proces. Jeg tilbyder at være med til at gøre jeres drømme til virkelighed. Med over 30 år i branchen har jeg en stor erfaring, som i vil kunne få stor nytte af.

Jeg har gennem årene hjulpet mange familier med renovering af deres boliger i bl.a. Broby, Faaborg, Ringe, Haarby og Assens. Lige fra den helt lille – til den helt store gennemgribende renovering af boligen. Står I over for en renovering af jeres hus, kan jeg tilbyde jer, at vi tager en god indledende snak om muligheder og løsninger med udgangspunkt i jeres drømme og vores fælles gode ideer.

Hilsen 

Michael – Indehaver

Renovering af hus
Renovering af hus Assens

Tag Broby Byg og Bo med på råd, inden du går i gang med en renovering af boligen.

At gå i gang med en større renovering af jeres bolig kan være en stor mundfuld. Med god professionel hjælp kommer i rigtigt i gang, og I undgår at træffe mindre gode valg, som I senere vil ærgre jer over. Vi kan bl.a. hjælpe med tegninger, materialevalg og sørge for, at renoveringen bliver udført byggeteknisk korrekt. Ofte skal der søges en byggetilladelse, eller der skal på anden måde en offentlig myndighed ind over. Hos Broby Byg og Bo kan vi hjælpe jer og gøre det svære nemt og renoveringen til en god positiv oplevelse. Når vi har haft den første snak, går vi typisk i gang med at søge de forskellige tilladelser, hvis dette er nødvendigt. Men vigtigst af alt, så tager vi ansvaret og sørger for, at alt kommer til at forløbe planmæssigt.

Vi renoverer hele boligen

Renovering af hus uden søvnløse nætter.

Det kan virke som en meget stor og måske uoverskuelig opgave at skulle stå med ansvaret for en større renovering af jeres hus. Bare den udfordring at få koordineret de forskellige håndværkere, så byggeprocessen forløber planlagt kan være en stor udfordring. Vi tilbyder dig at stå som totalentreprise, som vil sige, at du kan slippe af med bekymringerne og at vi tager ansvaret for at det hele forløber som det skal. Vi kan tilbyde både malerarbejde, murerarbejde og tømrerarbejde  og har samarbejde med dygtige lokale håndværkere indenfor el og vvs og smedearbejde.

Renovering af hus - Så er Broby Byg og Bo din ekspert og trygge samarbejdspartner.

Når du vælger os, vælger du samtidigt en samarbejdspartner, der brænder for at give dig som kunde en rigtig god oplevelse og et færdigt håndværk, du kan have glæde af i mange år frem. 

Om det er en udskiftning af et tag, nye vinduer og døre eller måske blot en udskiftning af en termorude, så er vi altid klar, og du skal bare ringe og få en snak om dit projekt. Stort eller lille – det er ikke det væsentlige. Det væsentlige er, at vi er der, når du har brug for os, og vil gøre alt, hvad vi kan for at være din ekspert og trygge samarbejdspartner, når det gælder renovering af jeres bolig.

Renovering af hus Haarby
Renovering af bolig Ringe
Renovering af bolig Broby
Renovering af hus Faaborg
Renovering af Bolig Faaborg

Super godt håndværk og en god oplevelse.

Da vi havde brug for flere kvadratmeter i vores eksisterende hus, kontaktede vi Michael fra Broby Byg og Bo. Sammen fandt vi frem til en løsning, hvor vi fik lavet en tilbygning på 42 m2 plus en ny 1. sal. En løsning som vi i dag er rigtig glade for, og har meget glæde af. Det er nogle rigtige gode folk han har ansat, som yder en god, kompetent og hurtig service. Hele vejen igennem et godt stykke arbejde, hvor man ikke kan sætte en finger nogen steder.

Steffen Rasmussen

Brobyværk

Få et tilbud på din næste byggeopgave

Udfyld formularen herunder. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt